Καλώς ήρθατε

Υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο από ό, τι διδάσκεται στα σχολεία μας, φαίνεται στα μέσα ενημέρωσης, ή ανακηρύσσεται από την εκκλησία και το κράτος. Το περισσότερο μέρος της ανθρωπότητας ζει σε μία υπνωτική έκσταση, λαμβάνοντας να είναι πραγματικότητα αυτό που αντίθετα είναι ένα διαστρεβλωμένο ομοίωμα της πραγματικότητας, ένα συλλογικό όνειρο στο οποίο οι αξίες είναι ανεστραμμένες, τα ψέματα λαμβάνονται ως αλήθεια και η τυραννία είναι αποδεκτή ως ασφάλεια. Απολαμβάνουν την άγνοιά τους και προσκολλώνται σφιχτά στην μιζέρια που τους δίνει ταυτότητα.

Ευτυχώς, μερικοί γεννιούνται με πνευματικά ανοσοποιητικά συστήματα που αργά ή γρήγορα απορρίπτουν την απατηλή κοσμοθεωρία μπολιασμένη πάνω τους από την γέννηση μέσω του κοινωνικού προγραμματισμού. Αρχίζουν να αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά, και ξεκινούν να ψάχνουν για απαντήσεις. Η εσωτερική γνώση και οι ανώμαλες εξωτερικές εμπειρίες τούς δείχνουν μία πλευρά της πραγματικότητας που άλλοι αγνοούν, και έτσι ξεκινά το ταξίδι τής αφύπνισής τους. Κάθε βήμα της διαδρομής γίνεται ακολουθώντας την καρδιά παρά ακολουθώντας το πλήθος και επιλέγοντας την γνώση πάνω από την άγνοια.

Η γνώση είναι το κλειδί για να ξεκλειδωθούν οι δυνατότητές μας. Μας δίνει την αυτοδιάθεση, την ευθύνη και την ισχύ που απαιτείται για να αποτινάξoυμε τα δεσμά της συγκεκαλυμμένης καταπίεσης. Η γνώση είναι συνεπώς η μεγαλύτερη προστάτιδα, γιατί επίσης μας δίνει προνοητικότητα να χειριστούμε άψογα τις προκλήσεις της ζωής και, πιο σημαντικά, να παρακάμψουμε τις παγίδες στο μονοπάτι της αφύπνισης. Όσο περισσότερο γνωρίζεις για τις ανώτερες αξίες και εφαρμόζεις ό,τι γνωρίζεις, τόσο περισσότερο αρχίζεις να λειτουργείς κάτω από υψηλότερους νόμους που υπερβαίνουν τους περιορισμούς των χαμηλότερων.

Εδώ θα βρείτε άρθρα και πόρους που διευρύνουν τα όρια της περιθωριακής γνώσης. Συγκεκριμένα θέματα περιλαμβάνουν:

  • εναλλακτική επιστήμη, από οργονομία έως κβαντική φυσική
  • τρέχοντα γεγονότα και την Νέα Τάξη Πραγμάτων
  • τον ρόλο των εξωγήινων και των υπερδιαστατικών εξωγήινων
  • το πως καλλιεργείστε για τις πνευματικές σας ενέργειες
  • το Matrix και τους πράκτορές του
  • το πως οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμούνται, τι χρειάζεται για να ξυπνήσουν
  • πιθανά κατακλυσμικά μέλλοντα και σε τι αυτά συνεπάγονται
  • την μη-γραμμική φύση του χρόνου και της πραγματικότητας
  • την σημασία των deja vu και των συγχρονικοτήτων
  • την μετάβαση της πραγματικότητας στην τέταρτη πυκνότητα

Για μία πιο λεπτομερή περιγραφή των ιδεών στο montalk.net, διαβάστε τις Έννοιες Κλειδιά. Πάρτε μόνο
ό, τι συνηχεί με την εσωτερική σας αίσθηση της γνώσης και συσχετίζεται με τις παρατηρήσεις και την εμπειρία σας – αφήστε τα υπόλοιπα. Απολαύστε την ιστοσελίδα!

Greek Articles