Πραγματικές εναντίον Τεχνητών Συγχρονικοτήτων

Οι πραγματικές συγχρονικότητες και οι τεχνητές συγχρονικότητες έχουν και οι δύο νόημα για τον παρατηρητή. Και οι δύο εκδηλώνονται μέσω εξαιρετικά απίθανων “συμπτώσεων”. Οι πραγματικές συγχρονικότητες προέρχονται από το υποσυνείδητό σας/τον Ανώτερο Εαυτό/το Σύμπαν και σας ενημερώνουν ότι επίκειται μία κβαντική αλλαγή στην αντίληψη – αυτό μπορεί να είναι μία συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση ή ένα ομαλότερο άλμα στη μάθηση.

Η τεχνητή συγχρονικότητα είναι κατασκευασμένη από υπερδιαστατικά αρνητικά όντα σε μία προσπάθεια να καταστείλουν, σαμποτάρουν, αποστραγγίσουν, αποσπάσουν, ή παραπλανήσουν στόχους στα πρόθυρα της αφύπνισης. Αυτό μπορεί να συμβεί με μία ποικιλία τρόπων.

Ένα τρόπος είναι μέσω της υποστήριξης της παραπληροφόρησης με συγχρονιστική “επιβεβαίωση” – για παράδειγμα, μπορεί να έχετε πολλά άτομα ταυτόχρονα τα οποία προφανώς δεν γνωρίζουν το ένα το άλλο να σας πουν για κάποια ιδέα, η οποία στην πραγματικότητα είναι δόλωμα για να σας οδηγήσει στο λάθος μονοπάτι. Μπορεί να δείτε αυτό το περίεργο συγχρονισμό ως επιβεβαίωση ότι αυτό είναι το σωστό μονοπάτι, ακόμα και αν δεν είναι.

Ένα κοινό γεγονός συμβαίνει σε άτομα που παρακολουθούν UFO ή Νέας Εποχής συνέδρια και “συγχρονιστικώς” συναντούν κάποιον που τυχαίνει να μοιράζεται παράξενα πράγματα από κοινού με την προσωπική τους ιστορία. Πιστεύουν ότι ήταν “γραφτό να γίνει” και έτσι συχνά ξεκινούν σχέσεις με αυτούς τους ανθρώπους μόνο για να ανακαλύψουν πολύ αργά ότι είχαν εξαπατηθεί ή είχαν συνδεθεί με έναν πράκτορα του matrix. Μία κόκκινη σημαία είναι αν το άτομο δεν δείχνει ανεξάρτητη σκέψη και απλώς σας αντανακλά με ένα ρηχό τρόπο και φέρει έναν ετοιμόλογου πωλητή – πολύ – ομαλό – αλλά – βιαστικό ‘πρέπει να κάνω την πώληση’ τόνο.

Άλλος βιώνει ηλεκτρονικές ανωμαλίες αφού έκανε κάτι που είναι σε δύστροπο μονοπάτι. Ας πούμε ότι ερευνάτε ένα αμφισβητήσιμο θέμα και ο υπολογιστής παγώνει ή απενεργοποιείται. Μερικοί άνθρωποι παίρνουν αυτό να σημαίνει ότι βρίσκονται στο σωστό μονοπάτι και παρεμποδίζονται από “την σκοτεινή πλευρά”, όταν στην πραγματικότητα ενισχύονται στο λάθος τους. Ο στόχος είναι να σας κάνουν να αγνοήσετε την διαίσθησή σας και λογικευτείτε υπέρ αυτού του “σημαδιού”.

Τώρα, όλα τα παραπάνω μπορεί να συμβούν και με πραγματικές συγχρονικότητες επίσης. Πώς να ξεχωρίσετε τις τεχνητές από τις πραγματικές συγχρονικότητες; Λοιπόν, οι τεχνητές φαίνονται σκηνοθετημένες, πολύ ισχυρές και εσπευσμένες, και απλώς λίγο πολύ παράξενες. Προσπαθούν να σας πιέσουν στην λήψη μίας συγκεκριμένης απόφασης ή να σπινθηρίσουν κάτι που κατά βάθος γνωρίζετε ότι είναι εσφαλμένο, ενώ οι πραγματικές συγχρονικότητες αντανακλούν απλώς την επιβεβαίωση των αποφάσεων που ήδη έχετε πάρει ή αλλιώς προβλέπουν ένα επερχόμενο άλμα στην εξέλιξη.

Λάβετε υπ’όψιν την φύση του Ανώτερου Εαυτού και την διασύνδεση του Σύμπαντος με τον υποσυνείδητο νου σας, αντανακλώντας στην εμπειρία την φύση των σκέψεων, συναισθημάτων, και στάσεών σας – υπάρχουν πολλά περίεργα που μπορεί να συμβούν μέσω αυτής της διαδικασίας. Επίσης, λάβετε υπ’όψιν ότι οι αρνητικές υπερδιαστατικές δυνάμεις έχουν προηγμένη τεχνολογία που συνορεύει με το ταξίδι στο χρόνο, μπορούν να επηρεάσουν τους ανθρώπους γύρω σας στο να πουν ή να κάνουν προγεγραμμένα πράγματα, έχουν στην διάθεσή τους κυβερνοχωρογενετικά ανθρωποειδή υποκρινόμενα τους κανονικούς ανθρώπους που είναι εντελώς ελεγχόμενα από απόσταση, και μπορούν να καταστρέψουν ηλεκτρονικό εξοπλισμό ή να προκαλέσουν παραφυσικά αποτελέσματα. Έτσι βασικά πρέπει να διαφοροποιήσετε την “πραγματική μαγεία” από τις “σκηνικές ψευδαισθήσεις” όταν πρόκειται για την συγχρονικότητα.

Μόνο η εμπειρία και η διαίσθηση μπορούν να σας ενημερώσουν για το ποιο είναι ποιο.

Greek Articles