Izvanzemaljci Uvod

Ono što mi zovemo “vanzemaljci” su hiperdimenzionalna bića. Skrivaju se iza vela naših percepcija i mogu se projicirati u našu vidljivu stvarnost po volji. Oni nisu nedavni posjetitelji zemlje, ali su ovdje stotinama tisuća godina i nastavljaju živjeti ovdje, uglavnom u podzemnim bazama. Neki “vanzemaljci” pomogli su genetski projektirati ljudsku rasu dok su druge frakcije kasnije osakatile ljudsku genetiku kako bi čovječanstvo pretvorile u nešto više od izvora fizičke i eterične hrane.

Danas oni koji komuniciraju s čovječanstvom putem otmica imaju negativnu orijentaciju i namjeravaju stvoriti rasu ljudsko-vanzemaljskih hibrida sposobnih vladati čovječanstvom, a istovremeno imati potpunu odanost međudimenzionalnom vanzemaljskom carstvu. Književnost nastoji identificirati te negativne “vanzemaljce” kao reptile, sive, bogomoljke i neke neprijateljske nordijske frakcije. Postoje i pozitivno orijentirana bića, posebno pozitivnija nordijska, ali poštuju zakon slobodne volje i ne upuštaju se u fizičke otmice. Umjesto toga, oni postoje kao duhovno bratstvo koje pruža svoju uslugu kako bi zaštitilo i vodilo nas koji tražimo slobodu od ograničenja ovog 3D sustava kontrole matrice, zatvorske / školske zemlje.

Neprijateljski “vanzemaljci” su 4D i 5D zli entiteti:

 • Sastoji se od bića koja su evoluirala izvan ograničenog trodimenzionalnog linearnog vremenskog statusa. Oni postoje na razini stvarnosti izvan naših pet osjetila, stražnjoj fazi naše stvarnosti, da tako kažem. Predsjedajte svim elementima niže hijerarhije sustava kontrole matrice, od pojedinca do cijelih ljudskih organizacija. Oni su izvan linearnog vremena i tako to mogu učiniti.
 • Bića četvrte gustoće imaju fizički oblik povezan s bilo kojom životinjskom vrstom od koje su izvorno evoluirala. Svi prisutni na zemlji su humanoidne prirode. Neki izgledaju ljudski, neki reptili, drugi insektoidni. Njihov oblik je privremeno izmjenjiv zbog promjenjive tjelesnosti četvrte gustoće. Oni su dio međuzvjezdanih i međudimenzionalnih carstava, koji traže osvajanje. Oni preuzimaju čitave svjetove i utrke za genetskim, fizičkim i duhovnim resursima. To se radi strpljivo tijekom tisuća naših godina, ali budući da su izvan linearnog vremena, to ih ne ometa.
 • Oni traže energiju, a zemlja je oblikovana u farmu za njih. Ta se energija sastoji od ljudske životne sile, emocionalne i duhovne i seksualne energije. Budući da su hiperdimenzionalni, to mogu sisati izravno putem telepatske veze ili putem mnogih agenata ili portala koje su nametnuli među općom populacijom.
 • Ovdje su stotinama tisuća godina, i odavno su promijenili ljudski genetski kod kako bi nas sveli na našu najiskonskiju razinu, zbog toga smo duhovno osakaćeni.
 • Iznad njih su nefizička bića demonske prirode, mračni okultni gospodari koji su vrhunski u svojoj mračnoj mudrosti i znanju. Dok su 4D entiteti grubi oko rubova i više služe kao podanici i pristaše, 5D entiteti su zapovjednici, luciferske prirode. Dovoljno su napredni da se pojave u bilo kojem obliku koji žele i tako se mogu činiti ljudima. Neki od neprijateljskih crvenokosih nordijaca su ove kategorije.
 • Oni su zaključani u svoj način postojanja, a iznad njih u hijerarhiji su samo logotipi ili centar misli, crno sunce, duhovna crna rupa koja neizbježno u nju usisava svu egocentričnu svijest. Da bi spriječili ovu duhovnu smrt, potrebno im je povećanje energije od onih ispod hijerarhije. Zapravo, svi mračni praktičari nastoje izbjeći metafizičke posljedice onoga što rade, zbog čega se bave tjelesnošću i produljenjem života dok su fizički, mogu raditi što žele i odgoditi plaćanje duga.
 • Umjesto da su promašena ili neuključena, ta su bića visoko evoluirana, ali na entropičan način. Oni imaju veliko znanje i mudrost o tome kako služiti Stvoritelju u sebi na štetu Stvoritelja u drugima.

Imaju slabosti:

 • Skloni su željnom razmišljanju zbog svog uskog vjerojatnog raspona stvarnosti. Hiperdimenzionalna bića zauzimaju propusnost vjerojatnih stvarnosti čiji spektar odgovara njihovim frekvencijama duše. Dakle, oni negativne prirode koji vibriraju nižom i ograničenijom brzinom obično djeluju unutar ograničenijeg raspona vjerojatnih stvarnosti. To ih čini slijepima na određene ishode (vjerojatnosti) koji nisu unutar njihove percepcije.
 • Vrlo su praktični, pa traže najlakši put. To je zato što moraju ekonomizirati svoju energiju i strategiju. Priroda samozatajne evolucije uključuje osvajanje konačnih resursa, pa su učinkovitost i izračun potrebni.
 • Ne mogu lako odstupati od svojih planova — sve se izračunava. Potrebno im je neko vrijeme da se prilagode novim taktikama izbjegavanja koje koristi meta. Dio toga je zbog toga što napadaju izvan linearnog vremena, što znači da svoj napad šalju istovremeno duž prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Dakle, ono što nam se čini kao napad koji traje nekoliko dana ili tjedana za njih je jedan trenutak, pa se čini da sporo reagiraju na naše improvizacije.
 • Niži entiteti ne mogu se lako nositi sa složenošću ako nisu unaprijed izračunati. Većina onoga što rade usmjerena je prema optimizaciji uspjeha, što obično uključuje kretanje duž vjerojatne stvarnosti koja najbolje odgovara njihovim krajnjim ciljevima. Ali uvijek postoji faktor slobodne volje koji odbacuje stvari, a ako meta koristi slobodnu volju da bude nepredvidljiva, to dodaje neprocjenjivu složenost rasponu razgranatih vjerojatnosti i stoga ih dezorijentira.
 • Misle da uvijek imaju prednost, pa postanu neoprezni; mnogo puta ne očekuju otpor jer misle da je njihov program tajan i izvan ljudskog razumijevanja. Nedostatak jedinstva među njima narušava duhovnu koherentnost njihovog kolektiva i stoga dezintegrira koju energiju prikupljaju, što znači da moraju nastaviti prikupljati više, stoga su poput crnih rupa kojima je potrebno sve više energije poput hiperdimenzionalne piramidalne sheme.

Oni predsjedavaju nižim (ljudskim) razinama kontrolnog sustava:

 • Svaki pojedinac u UZS (usluga za sebe) hijerarhiji je i grabežljivac i plijen. Predator onima ispod, plijen onih gore. Isto tako, svatko tko je grabežljivac ili plijen sudjeluje u HIJERARHIJI UZS-a.
 • Ljudi jake UZS orijentacije utjelovljeni su kako bi pojačali svoj negativni polaritet i izvršili misije i dnevni red. Oni su niske duhovne frekvencije i obično se rađaju na pozicijama moći. Oni tvore elitu svijeta, koju u konačnici usmjeravaju vanzemaljske sile koje vode UZS hijerarhiju.
 • Utjelovljeni su prvenstveno u povezane krvne loze jer DNK i duša imaju tendenciju da odgovaraju. Dakle, praćenje krvnih linija može pokazati potencijal sudbine. Krvne loze poput ovih nastaju genetskom modifikacijom od strane vanzemaljskih frakcija ili mutacijom kao odgovorom na frekvenciju duše predaka koji su sklopili negativne duševne paktove s višim tamnim silama. Ove krvne loze imaju fizički i duhovni simbiotski odnos sa svojim vanzemaljskim kolegama.

Njihova funkcija je moć i osvajanje, a trenutno smo u završnoj fazi njihovog osvajanja. Negativne hiperdimenzionalne sile žele potpunu kontrolu nad čovječanstvom. Njihov utjecaj na čovječanstvo u cjelini može se nazvati hiperdimenzionalnim kontrolnim sustavom.

Hrvatski Articles