Sinopsis izvanzemaljskog programa

Ovaj se članak bavi nekim važnim pitanjima u vezi s vanzemaljskim programom. Ona samo preskače površinu i stoga bi trebala nadopuniti vlastita istraživanja a ne zamijeniti je. Ako želite temeljitije razumijevanje onoga što se događa preporučujem da s razlučivanjem analizirate sljedeće knjige:

Gods of Eden – William Bramley
The Threat – Dr David Jacobs
Taken – Dr Karla Turner
The Love Bite – Eve Lorgen
Into the Fringe – Dr Karla Turner
God’s Gladiators – Stuart Wilde
Tales from the Timeloop – David Icke
UFOs and the National Security State – Richard Dolan
The Allies of Humanity – Marshall Summers
Bringers of the Dawn – Barbara Marciniak
The Ra Material, Books I,II,III – Don Elkins, Carla Rueckert
Cassiopaean Transcripts – Cassiopaeans, LKJ (read my warning first)

Svaki od njih sadrži vrijedne dijelove slagalice. Koristite svoje srce da vam kažete što je ispravno, i koristite intelekt da vam kažem što je lažno. Isto vrijedi i za ono što ste pročitali u ovom članku. Zadržite ono što ima smisla i izbacite ono što je očito lažno.

Jesmo li sami u svemiru?

Naravno da ne. Nismo čak ni sami na zemlji. Čak i pod pretpostavkom da je konačni 3D svemir sve što postoji proračuni pokazuju veliku vjerojatnost da inteligentni život postoji drugdje u ovoj galaksiji i da je zemlja vidjela prisutnost vanzemaljaca. Drakeova jednadžba čak ni ne uzima u obzir panspermiju, da ako civilizacija postane dovoljno napredna može posijati život na drugim svjetovima, stoga eksponencijalno umnožava vjerojatnost i širenje života diljem galaksije. Svatko sa zdravim razumom priznaje tu mogućnost svatko otvorenog uma istražit će temu a svatko otvorenih očiju tko radi istraživanje za sebe će potvrditi da vanzemaljci postoje da su aktivni u našoj prošlosti i da su i danas aktivno uključeni u ljudska pitanja.

Skeptici su skloni biti neznalice i odbijaju ispitati sve dokaze zatvarajući oči i tvrdeći da ne vide nikakve dokaze da vanzemaljci postoje. Fermi paradoks ili “ako vanzemaljci postoje onda zašto nisu ovdje” je poput slijepca koji pita “ako sunce postoji, zašto se onda ne zapalim kad izađem van”. Lažne pretpostavke i nedostatak percepcije koji proizlaze iz nedostatka odgovarajuće istrage. Zapravo neznanje nikada nije dokaz suprotnom a čini se da nepostojanje dokaza nije dokaz nepostojanja.

Dokazi su posvuda – od svjetskih vjerskih i mitoloških zapisa koji obično opisuju drevne susrete s naprednim bićima, anomalnih arheoloških nalazišta i artefakata koji ukazuju na dosadašnju uporabu vrhunske tehnologije, više od stoljeća vrijednih očevidaca koji su viđenja NLO-a, stotina fizičkih uzoraka tragova pronađenih na mjestima slijetanja NLO-a, vladinih dokumenata i zviždača koji priznaju postojanje vanzemaljaca i tisuća slučajeva otmice koji uključuju višestruke slučajeve otmice koji uključuju više slučajeva otmice koji uključuju više slučajeva otmice svjedoci sjećanja prisjećaju se bez hipnoze i neospornih fizičkih i medicinskih dokaza koji potvrđuju te izvještaje.

Ukratko, koji je izvanzemaljski plan?

Čovječanstvo je porobljeno od strane neljudskih sila koje su tehnološki, psihički i dimenzionalno superiornije od nas (ali ne nužno duhovno, i u tome leži naša sloboda). Sastoje se od više frakcija koje se protežu na više dimenzija i lokacija u prostorvremenu a sve ovdje kako bi se uzeo komad ljudske pite. Njihov krajnji cilj je asimilirati nas u svoje fašističko carstvo i parazitski nas iskoristiti za naše biološke, eterične i fizičke resurse.

Kroz prikrivenu manipulaciju i hiperdimenzionalne trikove koji koriste putovanje kroz vrijeme, potajno su manipulirali i iskorištavali čovječanstvo na sve moguće načine od rođenja naše rase, pa čak i naše podrijetlo je sumnjivo i nosi znakove genetskog inženjeringa. Sada vidimo da se njihovi planovi otvoreno manifestiraju programom otmice i hibridnog uzgoja i njihovim skorim prikazivanjem kao spasitelja ljudske rase koja je poludjela od svjetskog sukoba. Ako ih svijet prihvati kao spasitelje individualna sloboda kakvu poznajemo postat će ugašena poput puhane svijeće ostavljajući samo tamu.

S obzirom na njihovu tehnološku superiornost zašto neprijateljske vanzemaljske snage jednostavno ne preuzmu planet?

Iz strateških razloga, njihova invazija je izvučeni proces, a ne jedan spektakularan blitzkrieg kao što bi se moglo očekivati iako se potonji može koristiti za finalizaciju invazije nakon što prva faza duhovno umiri ciljanu populaciju.

Mnogo je problema s otvorenom invazijom pomoću fizičke sile. Povijest je pokazala da su vidljivi tirani također vidljive mete koje brzo padaju ako se otkriju prije nego što se uspostavi potpuna kontrola. Pametniji tirani ostaju skriveni i pametno manipuliraju stanovništvom u prvo poraz i porobljavanje.

Postoje kozmički tirani koji nastoje asimilirati čitave svjetove u svoje carstvo. Preuranjena invazija onih koji su nas ciljali mogla bi dovesti do otpora i sukoba koji prijete dvama resursima koje su došli ovdje iskoristiti: Zemlji i njezinim stanovnicima. Oni više vole da dobrovoljno predamo sebe i planet s najmanjom dozom otpora. To se može dogoditi samo pod uvjetom da nismo svjesni njihove prave prirode ili programa. Priprema takve obmane zahtijeva mnogo temelja. Stoga su odlučili prikriveno i strpljivo manipulirati ljudskim društvom u tom cilju.

Njihova preferirana metoda subverzije je stvaranje elite među stanovništvom koje obavlja prljavi posao porobljavanja ostatka. Ono što znamo kao “tajnu vladu” je okultna tehnokracija koju čine ti elitni ljudi. Tajna vlada koristi tehnike rješavanja problema i reakcije na probleme kako bi uokvirila svjetske sukobe kao izgovore za uspostavu “Novog svjetskog poretka”, otvorenog globalnog totalitarnog režima koji će zaključati svaki potencijal otpora i osigurati zemlju za laku asimilaciju u tuđinsko carstvo. Čak i ako vjeruju da djeluju protiv vanzemaljaca i osiguravaju zemlju za sebe, nemaju šanse i njihov totalitarni aparat lako bi se mogao prenamijeniti prema služenju tuđinskom programu.

Zašto nisu završili invaziju ranije još dok je naša tehnologija bila previše primitivna da ošteti željene resurse?

Kao što je spomenuto oni više vole da dobrovoljno predamo našu kolektivnu slobodnu volju. Tek nedavno smo postali tehnološki i politički dovoljno napredni da stvorimo i podržimo infrastrukturu novog svjetskog poretka kroz koju se namjeravamo porobiti. Tjeraju svoje žrtve da kopaju vlastite grobove.

Sa strane ovu politiku brutalne učinkovitosti nacisti su pokazali u pogubljenju zarobljenika. Uspon i pad nacističke Njemačke organizirala je tajna vlada kao probnu vožnju za ono što se sada očituje a velik dio nacističke ideologije i metodologije bio je izravan odraz neprijateljskog vanzemaljskog načina razmišljanja.

Ironično, sama tajna vlada samo je globalna verzija “sonderkommanda”, elitnih odreda židova koje su nacisti odabrali iz populacije koncentracijskih logora kako bi kontrolirali i pogubili vlastiti narod. Unatoč obećanjima o moći i opstanku, sonderkommando je brzo odbačen nakon što su završili služiti svojoj svrsi, a tajna vlada suočava se sa sličnom sudbinom nakon što se završi invazija vanzemaljaca.

Zar članovi tajne vlade ne znaju da su prevareni?

U negativnoj hijerarhiji svi podređeni su na neki način prevareni od svojih nadređenih jer se tako održava superiornost. Želja je takvih pojedinaca misliti da dijele vrh prehrambenog lanca. Ostali članovi prisiljeni su održavati svoju odanost zbog ucjene zakletve ili programiranja uma. Iako ti čimbenici drže hijerarhiju na okupu oni također služe kao njezino poništavanje kada sustav kontrole naiđe na nepredvidive prepreke i postane nestabilan.

Članovi pod pritiskom izdat će svoje nadređene kada im se pruži prilika a ambiciozni članovi mogu iskoristiti priliku da pokrenu pomahnitalo hvatanje moći koje razbija lojalnost i rastvara koheziju slabeći tako njezinu strukturu do točke implozije. To je tipičnije za ljudske hijerarhije od vanzemaljskih jer su potonje previše rafinirane da bi stvorile takve zbrkane pogreške.

Je li to razlog zašto tajna vlada će na kraju biti odbačena?

Djelomično. primarni razlog je taj što je tajna vlada korisna kao jedinstveni žrtveni jarac na kojeg na kraju pripisuje sve zločine protiv čovječnosti od kojih su sami neprijateljski vanzemaljci krajnji orkestratori. Odlaganjem žrtvenog jarca kroz globalnu katarzu vanzemaljske ruke se peru čiste ostavljajući ih u sigurnom položaju da budu predstavljeni kao spasitelji. Čak i sada je ovaj program vidljiv. Kroz razne ličnosti na području egzopolitike tajna vlada je već označena kao paranoična Kabala koja sprečava čovječanstvo od otvorenog kontakta s vanzemaljskim dobročiniteljima, zadržavajući nas od naše zakonite sudbine da uđemo u galaktičko državljanstvo. Poput dobre policijske / loše policijske rutine, predstavljanje Cabal kao jedinog “negativca” i vanzemaljaca kao “dobrih momaka” gura dva lažna izbora, a u tome leži obmana.

Da bi porazilo agendu čovječanstvo ne smije birati između mirne asimilacije i neuke ksenofobije, već između mirne asimilacije i mirnog oslobođenja, oslobođenja i od tajne vlade i od njihovih vanzemaljskih gospodara. Sofisticiranija verzija ovog plana je uključiti neke odbačene vanzemaljske skupine kao dio “loših momaka” – na primjer, uvijek prikladnih reptila čiji ih zastrašujući izgled čini prikladnim bauk. Da ne kažem da su reptili “dobri momci”, samo da ih prikazivanje a možda i sivih zajedno s Kabalom kao jedinih “loših momaka” čini da se druge negativne vanzemaljske frakcije poput neprijateljskih tipova nordijaca pojavljuju kao spasitelji u usporedbi što je upravo plan.

Drugi razlog je taj što sve dok kontrolni sustav ostaje stabilan tajna vlada održava svoju koheziju i odanost vanzemaljskim snagama. Zbog nadolazećih promjena na zemlji i drugih čimbenika vremena koja su pred nama uvode elemente nepredvidljivosti koji prijete destabilizacijom kontrolnog sustava; hijerarhija napreduje na predvidljivosti jer je preduvjet za kontrolu.

Zbog ljudske ludosti vanzemaljske sile vide tajnu vladu kao nepouzdanu u takvim vremenima i nepotrebnu u razdoblju koje slijedi. Oni će biti među prvima koji će biti eliminirani jer bi se inače prvi oduprli vanzemaljskoj prisutnosti koristeći tehnologiju koja im je dana u nastojanju da ovjekovječe vlastiti opstanak i održe svoju moć. Završna faza izvanzemaljskog programa nema mjesta za ljudsku elitu a sva obećanja koja su im sada dana o preživljavanju u post-kataklizmičkoj budućnosti laži su koje se koriste za cjenkanje njihove odanosti.

Iako je eksploatacija ljudske prirode našim vanzemaljskim manipulatorima omogućila lak uspjeh u onome što su do sada postigli ljudska priroda u konačnici prijeti potkopati finalizacije njihovog plana koji zahtijeva potpunu odanost s naše strane njihovom carstvu. Sve dok imamo urođenu sposobnost suosjećanja i iskorištavanja duhovne mudrosti i sve dok možemo čeznuti za individualnošću i slobodom naša odanost i njihova sigurnost ne mogu se trajno jamčiti ili provoditi.

Kako se vanzemaljske sile planiraju suprotstaviti problemu “ljudske prirode”?

Einstein je jednom rekao da rješenje problema ne može doći s iste razine na kojoj je problem nastao. Ako je problem u ljudskoj prirodi onda rješenje može biti samo neljudski element. Trenutno se problem nalazi u neizbježnom neuspjehu tajne vlade i budućih ljudi da održe bezuvjetnu poslušnost svojim vanzemaljskim gospodarima zbog temeljnih genetskih i metafizičkih razlika i činjenice da smo po prirodi individualistički i oportunistički.

Nakon što se pokrene novi svjetski poredak, njihovo rješenje je staviti čovječanstvo pod vodstvo genetski modificirane “glavne rase” vanzemaljsko-ljudskih hibrida. Ovi hibridi nas nadmašuju u intelektualnim i psihičkim sposobnostima i ne “pate” od “slabosti” ljudske prirode kao što su empatija i čežnja za individualnom slobodom. Zadržavajući kontrolu, oni će se zatim križati s ljudskom populacijom kako bi te genetske karakteristike unijeli u čovječanstvo u cjelini. Tako će na kraju čovječanstvo biti biološki predisponirano za podređenost vanzemaljskom carstvu ublažavajući carstvo trošenja nepotrebnih resursa koji provode njihovu kontrolu. U tom trenutku bit ćemo zatvoreni u ropstvo i izvanzemaljski plan će doći do svog zaključka.

Već vidimo dokaze za to. Na primjer kulturno smo unaprijed uvjetovani da na kraju prihvatimo politiku križanja ljudi i hibrida. Standardi fizičke ljepote utjelovljeni u supermodelima i glumicama sve se više kreću prema naglasku na značajkama tipičnim za hibride: nisko čelo, mala brada, trokutasto lice, velike oči i vitka androgina tijela. Ne tako davno “hibridni” izgled smatrao bi se uznemirujućim i nezdravim ali danas je trend bio prema seksualizaciji tih karakteristika.

Kako će se stvoriti ova hibridna rasa?

Otmice vanzemaljaca služe višestrukim svrhama, a ovo je jedna od njih. Trenutno je hibridni uzgojni program praktički završen. Hibridi izgledaju ljudski ali nemaju naše gore spomenute kvalitete zbog kojih se možemo oduprijeti otvorenoj vanzemaljskoj prisutnosti. Neki se već tiho integriraju u stanovništvo. Nekolicina se nesvjesno rađa u ljudskim obiteljima drugi će se kasnije masovno uvoditi u masovnom broju.

Neki hibridi među nama već se prenose kao “Indigo Djeca”, iako nisu svi indigo djeca hibridi. Hibridi koji najuspješnije slijede svoje namjeravano programiranje djeluju poput malih psihopata preziru ljude i posjeduju akutne intelektualne i psihičke moći kako bi podržali svoje ambicije. Upravo te osobine čine ih prikladnima za eventualno vladanje čovječanstvom u poslušnosti svojim vanzemaljskim nadređenima.

Koji se proces koristi u stvaranju hibrida?

Čini se da je stvarni proces kompliciran ali evo jednostavnog opisa. Moraju se uzeti u obzir i genetski i metafizički čimbenici jer potonji čine da hibridni uzgojni program traje više vremena nego što bi se moglo očekivati.

Naš DNK je mehanizam sučelja između nefizičke duše i fizičkog tijela. Da bi ovo sučelje držalo oboje zajedno, genetika mora odgovarati profilu duše. Lagana neusklađenost u jednoj uzrokovat će mutaciju u drugoj ali prevelika neusklađenost sprječava dušu da sjedi u tijelu. Dakle da bi se genetski modificirala ili stvorila cijela rasa nije dovoljno samo projektirati genetski kod već sinkronizirati njegov profil i rast s profilom duša namijenjenih zauzimanju tijela.

Zbog toga su ljudi sa specifičnim krvnim linijama posebno odjekujući u prirodi vlastite duše vanzemaljaca jako meta otmice. Rezonancija postoji jer su se u nekom trenutku drevne prošlosti pojedinci unutar te krvne loze možda svjesno uskladili s negativnim duhovnim postojanjem i tako utisnuli svoj genetski kod s ovim poravnanjem ili su možda bili rezultat ranijih napora hibridizacije. Njihovi potomci nose ovaj otisak koji se smatra vrijednim kao temeljni materijal za inženjering hibridne rase. Fizička priroda ove genetike podudara se u kritičnim područjima s predviđenim metafizičkim karakteristikama hibrida.

Ovaj uzgojni materijal je ukršten s odabranom vanzemaljskom genetikom i podešen kako bi se stvorio širok izbor hibrida od kojih su neki uspješniji od drugih. Dok se ne razvije samoodrživa i samo-reproducirajuća hibridna rasa ti su fetusi često bili usađeni u utrobu otetog za trudnoću. Ljudsko eterično tijelo bogato je emocionalnim i vitalnim energijama što pomaže gestacijskom fetusu da se snažno razvije. Oni kojima nedostaje ova eterična hrana ili se ne uspijevaju razviti ili postati bolesno hibridna djeca jednom rođena.

Uspješni hibridi su oni koji mogu neograničeno preživjeti u gusto fizičkom okruženju kao što je naše koji su sposobni uspješno se razmnožavati s ljudima i među sobom koji izgledaju dovoljno ljudski da se lako integriraju i koji su bez ikakvih nepoželjnih ljudskih osobina.

Koja je duša prirode ovih hibrida?

Čak i uz njihovu ljudsku fiziologiju s obzirom na to da hibridni genetski profil izuzetno odjekuje u duši prirode njihovih tvoraca, vrlo je vjerojatno da se potonji namjeravaju utjeloviti u ta tijela. Neki hibridi mogu se roditi s vanzemaljskim dušama drugi mogu funkcionirati kao prazni spremnici koji se probijaju u strateške društvene položaje i čekaju da kasnije prime vanzemaljsku dušu. Također je moguće da hibridi imaju svoju jedinstvenu matricu duše iako bi krajnji rezultat bio isti. A ako bi matrica ljudske duše bila prisiljena utjeloviti se u hibridna tijela, genetski utjecaj i posljedične modifikacije osobnosti ostavili bi njezine ožiljke na duši i doveli do hendikepa u duhovnim područjima.

Što se tiče masovne inkarnacije vanzemaljskih duša u hibridna tijela zauzimanje hibridnih tijela priuštilo bi našim vanzemaljskim manipulatorima snage i vanzemaljskih i ljudskih rasa bez ikakvih slabosti. Ljudska slabost je čežnja za individualnom slobodom i sposobnošću suosjećanja a vanzemaljska slabost je nemogućnost da ostanemo u našem fizičkom okruženju dulje vrijeme. Hibridi su biološki robusni poput nas jer imaju gotovo ljudska tijela ali bit će mentalno superiorni i odani vanzemaljcima ako imaju duše identične njima. Osim toga, budući da su potomci utisnuti u energiju duše oba roditelja to bi ubrzalo metafizičku modifikaciju čovječanstva da hibridni roditelj ima negativno orijentiranu vanzemaljsku dušu.

Postoje i potencijalni vremenski okvir i hiperdimenzionalni čimbenici koje treba uzeti u obzir a to je da ako su vanzemaljci iz druge dimenzije druge vremenske crte iz budućnosti i tako dalje. tada im stvaranje prikladnih tijela za sebe ovdje nudi sigurno uporište u našoj stvarnosti. Križajući se s nama, mogli su se karmički zapetljati s nama i tako se poput školjki zakačiti za sudbinu čovječanstva. Možda njihovo carstvo umire a naše je još uvijek u najboljim godinama stoga usidrenjem u naš svijet mogu osigurati i svoju fizičku i metafizičku važnost i opstanak.

Zašto vanzemaljci ne mogu ostati u našem fizičkom okruženju duže vrijeme?

Oni zahtijevaju psihičku ili eteričnu energiju da se projiciraju u naše trodimenzionalno okruženje i ostanu stabilni ovdje. U svom prirodnom stanju oni su četverodimenzionalna (4D) bića koja postoje u kvazi-fizičkoj kvaziteteričkoj razini stvarnosti ali mogu odabrati da postanu fizička s trošenjem energije koja im omogućuje da zaključaju fazu s našim prostorom i vremenom. Naš trodimenzionalni svijet ugrađen je u četverodimenzionalni svemir što znači da 4D bića moraju usmjeriti svoju suštinu u uski raspon kako bi postala privremeno 3D. Inače nam se čine nevidljivima, situacija koja se može usporediti s akvarijem u sobi: mi smo ribe koje su svjesne drugih riba ali ostajemo relativno nesvjesni onih izvan akvarija koji nas promatraju.

To vrijedi uglavnom za vanzemaljske tipove poznate kao “Reptili” ili “Gušteri”. Da bi uštedjeli energiju radije borave u svom izvornom 4D okruženju dok koriste različite mehanizme sučelja za daljinsku interakciju s 3D-om. Na primjer oni ili njihovi nadređeni izgradili su kibernetičku rasu bića koja prepoznajemo kao “sive”, koja im služe kao 3D “svemirska odijela”. Sivi su genetski modificirani organski roboti koji su autonomni, ali mogu funkcionirati kao udaljeni portali ili proxyji za reptilski um. To su kibernetičke sonde naše stvarnosti koje mogu ostati relativno duže vrijeme i koriste se za obavljanje otmica i drugih zadataka možda zato što se uzgajaju pomoću bioloških materijala ubranih iz našeg svijeta (sakaćenje stoke).

Ovaj nedostatak tjelesnosti pruža vanzemaljcima mnoge prednosti i nedostatke. Kao prednost, eterična tehnologija je četverodimenzionalna i izvan strogosti našeg linearnog vremena tako da reptili, nordijski sivi mogu vidjeti i djelovati unutar naše moguće prošlosti sadašnjosti i budućih stvarnosti istovremeno unutar granica. U kombinaciji sa svojom proračunatom strategijom oni su stoga sposobni inženjering vrlo kompliciranih i dalekosežnih manipulacija hiperdimenzionalne prirode.

Ove hiperdimenzionalne manipulacije mogu uključivati promjenu prošlosti na male i naizgled trivijalne načine kako bi značajno utjecale na izbore koje ciljani pojedinac donosi u sadašnjosti. Reptili ne znaju koji ćemo izbor donijeti i ne mogu promijeniti izbore koje smo već napravili iz slobodne volje ali mogu vidjeti i promijeniti sve ostalo. Dakle, iako ne mogu lako narušiti slobodnu volju duhovno otporne osobe mogu pristranost u njegovim izborima prilagoditi okolnosti.

Budući da postoje izvan našeg prostora i vremena bez linearnih vremenskih ograničenja. To znači da mogu pojedinačno ciljati i manipulirati onoliko ljudi koliko im je potrebno. Sivi su desetak i mogu se koristiti za automatizaciju praćenja i utjecaja na cijele regije planeta. Njihova agilnost putovanja kroz vrijeme znači da dok oteti percipira nekoliko godina kako prolazi između dvije otmice, vanzemaljci se odmah kreću iz jedne u drugu. Dakle, unatoč grandioznoj prirodi vanzemaljske agende koja cilja cijele planete i civilizacije, oni također manipuliraju na individualnoj osnovi svima koje doživljavaju kao prijetnje.

Kao nedostatak, njihov nedostatak tjelesnosti sprječava ih da lakše krše slobodnu volju uporabom sile. Tjelesnost je okruženje u kojem je uzročnost primarna gdje jedno biće može uzrokovati neželjeni učinak u drugom jer su oba podložna zakonima fizike. To je manje istinito u 4D okruženju u kojem je tjelesnost promjenjiva i gdje radnje rade na sinkronoj a ne uzročnoj razini. Pokušaj kršenja nečije slobodne volje pomoću sinkronih radnji rezultira nailaženjem na više metafizičkih blokada nego što to činite izravno silom. Iz tog razloga reptili i njihovi gospodari žele više fizičkog stanja proširiti raspon onoga što mogu učiniti. Hibridni uzgojni program usmjeren je prema tom cilju.

Što je s vojnim otmicama?

Vojne frakcije tajne vlade redovito otimaju ljude za širok raspon namjena, često radeći pod vanzemaljskim frakcijama i koristeći njihovu tehnologiju. Te su uporabe previše brojne i složene da bi ih se detaljno spomenulo ali uključuju programe kontrole uma istraživačke projekte genetike i korištenje psihički osjetljivih ljudi za daljinsko gledanje i psihičko ubojstvo ili daljinski utjecaj na svrhe. Zbog svoje ograničene ali postojeće hiperdimenzionalne tehnologije ove vojne frakcije mogu prikriveno oteti ljude tijekom spavanja teleportirajući ih iz lokalnog prostora kroz portale i u vojne baze.

Vojni oteti često se muče elektrošokovima kako bi stvorili podijeljene osobnosti i instalirali samouništavanje, ubojicu spavača ili programiranje seksualnog robovlasničkog uma. Na primjer, neki projekti kontrole uma stvorili su tisuće agenata spavača koji se mogu posthipnotički pokrenuti u budućem datumu kako bi počinili masovno nasilje što bi poslužilo kao izgovor za totalitarno suzbijanje naših sloboda. Vojni oteti također su izvijestili da su ih silovali reptilski vanzemaljci koji se hrane svojim strahom i patnjom. Drugi vode dvostruke živote u kojima jedna ličnost sudjeluje u tajnim vojnim misijama koje bi se drugoj osobnosti činile kao znanstvena fantastika. Hiperdimenzionalna tehnologija omogućuje ovo dijeljenje vremena.

Kako netko može prestati biti otet od strane vanzemaljaca?

Teško je trajno zaustaviti otmice bez 24-satnog opreza. Ipak, oni se mogu smanjiti u svojoj ozbiljnosti i učestalosti pojavljivanja kroz neke od sljedećih:

1) odustajanje od svih karmičkih razloga i razloga temeljenih na egu jer žele da se nastave
2) odlučujući se oduprijeti otmicama čvrstim i čestom namjerom da prestanu
3) odabir emocionalne stabilnosti, pozitivnosti i spokoja umjesto histerije i opsesivnog straha
4) postati svjesno svjestan otmica prije, tijekom ili nakon što se dogode
5) učenje iz dokaza dobivenih nakon svake otmice kako se suprotstaviti njihovoj taktici
6) povećanje duhovne otpornosti tražeći i primjenjujući znanje i mudrost
7) molitva za božansku zaštitu i pomoć

Ove metode pomažu u odvraćanju i duše i fizičkih otmica. U otmici duše tijelo je ostavljeno da spava ali duša je uzeta i “na kojoj se radi”, a zatim vraćena.

Za čisto fizičke otmice također se mogu pokušati otkriti, zaštititi ili otimati metode kako bi se iznervirali vanzemaljci i pokazali nečiji otpor. Primjeri uključuju snimače traka koje se aktiviraju glasom video nadzor ili vezanje za krevet kabelom i zip kravatom.

Može li se išta učiniti da se zaustavi izvanzemaljski plan?

Izvanzemaljski plan uvelike ovisi o tome hoćemo li se odreći kolektivne slobodne volje. Ako se vanzemaljci varljivo pojave kao spasitelji a hibridi kao pozitivan korak u ljudskoj evoluciji onda će ih ljudi rado podržati. Njihova entuzijastična podrška izvanzemaljskim “spasiteljima” može biti dovoljno velika da ih potakne prema suzbijanju bilo kakvih pokreta otpora smatrajući ih neprijateljima boljitka čovječanstva.

Međutim, ako se dovoljno ljudi može unaprijed obavijestiti o tuđinskoj agendi onda obmana neće biti tako uspješna. To čak može potaknuti raspravu i otvoriti vrata informacija koje ih izlažu onome što jesu. Kada je više ljudi informirano kolektivna slobodna volja neće se tako glupo odreći. Kada se dogodi kontaktni događaj i probije se barijera nevjerice ljudi će pretraživati dostupne publikacije za odgovore o tome tko su ti vanzemaljci. Zasijavanjem informacija usmjerenih na istinu sada, njegova potencija i učinak će se umnožiti kada se to na kraju dogodi. Zapravo, samo postojanje takvih informacija mijenja krajolik dovoljno da vanzemaljci mogu postati neodlučni da potaknu određene scenarije a možda kašnjenje dovodi do dovoljne žurbe kada se rok približi da ih uzrokuje da otkriju ruku i sabotiraju cijelu stvar. Možemo se samo nadati.

Što rade kako bi se suprotstavili mogućnosti da se ljudi probude i odupru?

Prije informacijskog doba znanje se lako potisnulo. Danas je lakše korumpiran dezinformacijama. Vanzemaljske i tajne vladine frakcije sada rade na suzbijanju ili korumpiranoj istini gdje god je nađu. Oni traže i uništavaju one koji pokušavaju otkriti istinu, slabe tuđu sposobnost razlučivanja istine za sebe i programiraju ostatak da odmah ismijavaju ili ignoriraju istinu kad je čuju.

Pojedinci koji se percipiraju kao prijetnje tuđinskom programu dobivaju prilagođenu pozornost. Otimaju se i ugrađuju u svrhu praćenja. Nakon što se promatraju slabosti oni se opetovano otimaju i um programiraju posthipnotičkim prijedlozima da se prepuste autodestruktivnim mislima, emocijama i ponašanju. Ako im se odupru, društveno su ismijavani ili javno diskreditirani. Oni s manje duhovne otpornosti primaju sve nasilnije uznemiravanje.

Općenito, kontrolni sustav jednostavno ispumpava stotine vektora dezinformacija kako bi ispunio zračne valove i utopio stvarna iskustva, stvarne istraživače i prave borce za duhovnu slobodu s poluistinama temeljenim na fantazijama koje su toliko fantastične i zabavne i senzacionalističke da istina blijedi u usporedbi i time se zanemaruje.

Zašto ih negativne sile jednostavno ne ubiju?

Zbog metafizičkih razloga ne mogu svi koji su ciljani pojedinci jednostavno biti ubijeni; moraju slobodno izabrati da se unište. Međutim, njihova duhovna otpornost opada ako se ne odupru samouništenom programiranju što ih onda čini podložnima drastičnijim mjerama ciljanja. Od onih koji podlegnu nekima se daju bolesti poput raka koji ih tiho eliminira neki su trajno oteti i konzumirani a drugi umiru u čudnim nesrećama.

Također je moguće i vrlo učinkovito da osjetljivi pojedinci budu neprimjetno ubijeni, reanimirani i zamijenjeni kao agenti za dezinformacije. Zatim služe za poništavanje sve štete učinjene prije zamjene. To se može dogoditi ranjivim autorima, istraživačima, političarima i znanstvenicima. Dok prebacivanje prolazi bez prethodne najave, obično se može promatrati drastičan i uznemirujući pomak u njihovom istraživačkom fokusu i metodama. Drugi koji ne uspiju razabrati istinu za sebe i umjesto toga se oslanjaju na navodne vjerodostojne izvore kako bi im rekli što da misle ne primjećuju ovaj pomak i idu zajedno s njom. Kao što se može vidjeti nema zamjene za osobno razlučivanje i duhovnu otpornost koja dolazi s integritetom i znanjem.

Osim što su utjecajni ljudi programirani ili zamijenjeni kao dezinformirani agenti, kako inače negativne sile potiskuju širenje znanja?

Snaga volje, znanje, duhovna otpornost, mentalna jasnoća i emocionalna čistoća osobine su koje smanjuju razinu osjetljivosti na utjecaj negativnih sila. Postoje milijarde ljudi kojima te osobine nisu prioritet zbog jednostavnosti njihovog razloga za utjelovljenje. Zbog toga ih vrlo lako manipuliraju vanzemaljske sile i tajna vlada kako bi služili kao zaštitni slojevi protiv učinka “pobunjenika” pojedinaca koji destabiliziraju sustav.

Njihova funkcija u tuđinskom programu je da služe kao “unajmljeni klape” u gomili koristeći pritisak vršnjaka, ismijavanje i masovni konsenzus kako bi nadjačali utjecaj manjine koja traži istinu. Također ih je lako usmjeriti prema okolnim tražiteljima istine i uključiti ih u energetske iscrpljujuće odnose ili prijateljstva koja ne čine ništa osim sedacije, odvraćanja pažnje ili sabotaže.

Osim toga, postoje umjetni ljudi koje proizvode vanzemaljske sile kako bi služili kao agenti dezinformiranja sposobni pokvariti znanje tragača za istinom izravnom interakcijom. Oni su po funkciji gotovo identični reanimiranim/zamijenjenim ljudima, osim što im nedostaje konkretna sljediva prošlost. Budući da su daljinski upravljani mogu precizno isporučiti dezinformacije prilagođene profilu tražitelja istine, što spomenuti “unajmljeni klape” ne mogu učiniti.

Kao što se može vidjeti negativne vanzemaljske sile imaju vrlo učinkovit sustav za izravno suzbijanje i korupciju znanja. Ukratko, ovaj sustav sadrži sljedeće:

1) otmica i samouništenje uma programiranje uma tražitelja istine kako bi se okončala njihova potraga
2) pritisak vršnjaka koji na njih vrše takozvani unajmljeni klapači
3) izravno ciljanje umjetnih ljudi
4) dezinformacije koje šire programirani ili zamijenjeni izvori tijela

To nadopunjuje različite vjerske, političke, ekonomske i znanstvene kontrolne mehanizme koje je tajna vlada već uspostavila za kontrolu društva u cjelini.

Ima li pozitivnih vanzemaljaca?

Da, ali to nisu saharinske karikature koje se nalaze u new age kanaliziranom materijalu. To su umjesto toga produkti puste želje ili negativnih vanzemaljaca, demona, nestašnih duhova i vojske u sjeni koji se maskiraju u pozitivne vanzemaljce kako bi prevarili.

Pravi pozitivni vanzemaljci su izuzetno talentirana, inteligentna, mudra, lucidna i napredna bića. Puno govore u nekoliko riječi i jako poštuju našu slobodnu volju i neovisnost. Oni se brinu za našu slobodu, znanje i razlučivanje za razliku od varalica koji će govoriti sve vrste otrcanih fraza, obećavati sve pod suncem i bacati vam tisuću aforizama kolačića sudbine ali na kraju steći više kontrole, sjeme lažno znanje, i smanjiti razlučivanje. To je ključna razlika između stvarnog i lažnog.

Neki pozitivni vanzemaljci izgledaju poput nas, ili bi barem mogli proći za čovjeka s obzirom na to koliko čudnih ljudi prolazimo u našim životima koji su odmalena naučeni da ne bulje ili pokazuju. Oni su oprezni o neintervenciji i također imaju svoje opunomoćenike ovdje u našoj populaciji. Oni ometaju samo stupanj potreban za neutralizaciju neravnoteže uzrokovane negativnim vanzemaljcima. To čine dugoročnim pristupom s efektom leptira, tao koji koristi znanje i duhovno osnaživanje a ne nasilje ili propagandu kao primarno oružje.

Pogledajte moje članke razlučivanje dezinformacija o vanzemaljcima: 6, . dio, UZD (usluga za drugih), UZS (usluga za sebe) i gustoće, i serija Gnosis: 6. dio za mnogo dublju raspravu o pozitivnim vanzemaljcima i načinu na koji djeluju, uključujući zašto ne objavljuju samo rat, napadaju ovaj zatvorski planet vatrenim oružjem i silom oslobađaju naš planet od negativnih vanzemaljskih frakcija.

Ako se probudimo kao planet, hoće li očajne vanzemaljske frakcije riskirati upotrebom sile?

Uložili su mnogo energije u osiguranje zemlje i njenog stanovništva za njihovu eksploataciju tako da neće lako odustati. Kao što je već spomenuto sila se obično svodi na minimum dok je strategija optimizirana kako bi se osiguralo učinkovito korištenje energije i očuvanje njihovih željenih resursa. Ali ponekad je sila jedina preostala strategija. Kao i uvijek koristili bi ga tako što bi natjerali druge da obave posao umjesto njih.

Zbog svoje averzije prema tjelesnosti našeg okruženja, oni koriste fizička i potrošna bića kao svoje provoditelje. To bi moglo uključivati ljudske vojnike, hibridnu elitu i sva dodatna pojačanja koja mogu dovesti izvan našeg sunčevog sustava. Potonji obično uključuju vojnike regrutirane iz drugih svjetova koje su već osvojili. Ipak, izravan sukob s 4D silama je neizbježan ako bismo nadišli naše 3D države i ušli u njihovo područje.

Djelujući sami u sadašnjem fizičkom stanju, čak i sa svijetom ujedinjenim pod jednom tehnološki naprednom vladom, ne bismo mogli uspješno odbiti tako otvoreno preuzimanje. U najboljem od takvih slučajeva, bili bismo poput majmuna koji se bore protiv naoružanih krivolovaca. Takvi uvjeti ionako nisu malo vjerojatni jer će tajna vlada ili hibridna elita osigurati da svijet ne djeluje jednostrano protiv vanzemaljskih sila i umjesto toga radi na suzbijanju pokreta otpora.

S obzirom na opseg njihovog mehanizma suzbijanja znanja – a ako to ne uspije nadmoćnu prirodu njihove otvorene invazije – ima li nade?

Da, postoji nada u smislu da su božanski planovi uspostavljeni kako bi uravnotežili jednadžbu i dali nam borbenu šansu da nadiđemo izvanzemaljsku manipulaciju i pobjegnemo od naših krhkih fizičkih uvjeta. Pomoć koju dobivamo iz viših izvora katalitičke je prirode što znači da samo pomaže našim naporima. To uključuje i tajnu podršku koju pružaju pozitivne vanzemaljske skupine.

Iz jedne perspektive, 3D zemlja je nešto više od zatvorskog planeta koji vode tiranske sile koje će uskoro provesti svoje “konačno rješenje”. Ne možemo se boriti kao zatvorenici jer smo preslabi. Da bismo izbjegli porobljavanje i likvidaciju moramo postati osnaženi tako što ćemo prvo pobjeći iz ovog zatvora – srećom uz pomoć onih koji su pobjegli prije nas. To znači prihvaćanje božanske pomoći, nadilaženje naših ograničenih fizičkih stanja i razvijanje u 4D bića. Tek tada ćemo biti ravnopravni s našim vanzemaljskim manipulatorima.

Iz metafizičke perspektive, 3D zemlja je škola teških udaraca. Kvantni skok u evoluciji koji nam je potreban da izdržimo otvoreno preuzimanje vanzemaljaca nije nemoguć, neizbježan je – svaka životna lekcija koju naučimo približava nas diplomiranju iz našeg trodimenzionalnog fizičkog postojanja. Ovaj proces je prirodan i ne treba ga forsirati; za nas koji smo odabrali put integriteta i istine, naše individualne sudbine isprepletene su s božanskim naumom i od rođenja smo sinkrono vođeni da imamo prava iskustva potrebna da nas pripreme za ono što slijedi.

Među nama su brojne napredne duše iz viših područja koje su se utjelovile u naš svijet kako bi pomogle destabilizirati sustav kontrole vanzemaljaca i katalizirati evoluciju onih koji su prvi put spremni diplomirati. Mnogi se ne sjećaju tko su i odakle su došli a od ranog djetinjstva većina je jako na meti negativnih sila za samouništenje zbog prijetećih uloga destabilizatora sustava. Oni koji prevladaju ove prepreke postaju dovoljno jaki da doprinesu božanskom naumu širenjem znanja i pomaganjem evoluciji drugih. To su bivši zatvorenici koji su se vratili pokazati drugima kako da napuste zatvor. Mnoge od njih možemo nazvati pozitivnim vanzemaljcima. Imajte na umu da nitko nije izabran ili poseban; svatko može sudjelovati u božanskom naumu koji odluči slijediti svoje srce i tražiti znanje.

Znanje je ključ jer nam pomaže vidjeti kroz obmanu i potiče našu evoluciju. Zbog znanja vanzemaljski plan će biti izložen. Zbog znanja razvit ćemo nove spoznaje i metafizičke sposobnosti koje nas mogu pripremiti da se bolje suprotstavimo otvorenom preuzimanju vanzemaljaca. Božanske sile djeluju kako bi nam pomogle učiti – ako aktivno tražimo znanje put će biti prikazan. Ako aktivno primjenjujemo znanje put će biti očišćen. A ako aktivno dijelimo znanje put će slijediti drugi.

Hrvatski Articles